Jesu li vaši krovovi i oluci preživjeli zimu?

Konačno, stiže nam proljeće i sunčani dani. Zimu, snijeg i led možemo ostaviti iza nas i uživati u toplijim godišnjim dobima. No, nemojmo samo odmarati, iskoristimo toplije dane za pripremu naših krovova i oluka kako bi spriječili nova oštećenja uzrokovana snijegom i ledom.

Je li grijanje krovova i oluka isplativo?

Ugradnja grijaćih sustava u krovove i oluke kao i potrošnja struje za funkcionalnost istih višestruko se isplati. Nakupljanje snijega na krovovima osim samog oštećenja krova može uzrokovati i smrzavanje vode u olucima i odvodnim cijevima kao i nastajanje vlage u prostorijama ispod krovova. Troškovi koji nastaju zbog navedenih mogućih oštećenja veći su od troškova ugradnje grijaćih sustava.

Termozona ponuda

U našoj ponudi nalazi se CONERGY SOLUTIONS – kompletni sustav za otapanje snijega i leda na krovovima i u olucima, ali i na prilazima, putovima, stepenicama, mostovima, cestama i autocestama Sustav automatski registrira potrebu za otapanjem snijega i leda i po potrebi uključuje ili isključuje grijanje.

CONERGY SOLUTIONS sustav za otapanje snijega i leda sastoji se od grijaćeg kabela, termostata i pričvrsnog pribora, a kompletnu ponudu provjerite u Termozona webshopu.

Pripremite na vrijeme svoje krovove i oluke za sljedeću zimu i ugradite CONERGY SOLUTIONS sustav za otapanje snijega i leda i time spriječite:

  • nakupljanje snijega i leda na krovovima
  • smrzavanje vode u olucima i odvodnim cijevima
  • nastajanje tragova vlage u prostorijama ispod krovova
  • padanje snijega i leda s krova na ljude, životinje i imovinu