PODNO GRIJANJE U KUĆI, STANU ILI UREDU

Rješite problem hladnih podova. Conergy Solutions kablovi i  mrežice mogu se koristiti za grijanje životnog ili poslovnog prostora. Conergy Solutions kablovi se mogu postavljati u betonske i drvene podove, dok se  mrežice postavljaju u betonske podove. Uz kablove i mrežice koriste se razni Conergy Solutions termostati koji osiguravaju maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju energije.

Postoje dva načina primjene CONERGY SOLUTIONS podnog grijanja:

Jedino grijanje.

CONERGY SOLUTIONS sustavom grijanja možete grijati cijelu kuću ili stan ili poslovni prostor. Osim što je ovakav način grijanja vrlo učinkovit, možete precizno kontrolirati grijanje u svakoj prostoriji. Osim visoke razine komfora, CONERGY SOLUTIONS podno grijanje je pogodno za astmatičare i alergičare zbog značajno manjeg strujanja zraka nego kod radijatorskog grijanja.

Dodatno grijanje.

Ovakav način grijanja se koristi ako imate grijanje ali želite podno grijanje u dnevnom boravku, kuhinji ili kupaonici. CONERGY SOLUTIONS sustav je neovisan od postojećeg sustava grijanja i idealan je za prijelazna razdoblja u godini. Osim toga, na izlasku iz kade vas dočeka topli pod.